5 Nisan 2012 Perşembe

Bioderma ve Eczanemizde.com siparişlerim

Minik oğlum yaklaşık 4. ayından beri egzama ile mücadele ediyor :( Önce çok minik bir deri değişikliği ile ortaya çıktı.daha sonra yayılarak arttı.4 farklı doktora gittik.hepsi aynı görüşü beyan ettiler.
Atopik dermatit
Çocukların %70 inde görülen bir durum.Sorunlu ciltlere sahip aileden yadigar kalan genetik birşey.Herhangi bir nedeni yok kesin bir tedaviside.Zamanla geçeceğini ve sorun edilecek bir boyutta olmadığını söylediler

kortizonlu kremler ve bol bol nemlendiriler ile cilt yatıştırılıyor.fakat kortizonlu kremlerin kullanım süreleri kısa uzun süre kullanılması başka rahatsızlıklara neden oluyor.
Çocuk doktorumuz dermotoloji doktoru ve en son alerji ve egzama uzmanına gittik
2 yaşına kadar alerji testleri kesin bir sonuç vermemesine rağmen egzamasını tetikleyebilecek bir alerjisinin olup olmadığını anlamak için alerji testi bile yaptırdık.çok şükürki bir alerjimiz çıkmadı.Babamızda bahar alerjileri var bendeyse aşırı kuru cilt problemi.sanırım ikisinin karşımı olarak Metehan da egzama şeklinde ortaya çıktı.

Bu sorunun en temel çözümü sık sık nemlendirmek teni nemli tutmak.Birçok nemlendirici kullandık.
en son Mustela nemlendirici ve şampuanını kullandık.bu sorunu yaşayan bir çok arkadaşımdan duyduğum ve aldığım tavsiyeler ise Bioderma markasını işaret ediyordu.doktorumuz da bioderma nın mustelaya göre daha yoğun olduğunu söylemişti.

Bu tür ürünleri her eczane satmıyor.Satan eczaneyi bulmak ve almakta biraz zaman ve zahmet istiyor.Bu noktada evden netten alışveriş imdadımıza yetişiyor.
Metehan doğduktan sonra netten alışveriş çok sık yaptığım bir şey haline geldi.hem hızlı hemde rahat oluyor. ah birde şu kargo ücretler olmasa :))

İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Eczanemizde.com sitesini buldum.fakat daha önce hiç alışveriş yapmadığım için güvenilir olup olmadığını bilemedim.Arkadaşımın tavsiyesi ile güvenilirliğini teyit ettim ve siparişimi verdim.
1 günde geldi fakat yanlış ürün sipariş vermişim :( müşteri hizmetlerini aradım iadesini yaptım paramı geri iade ettiler.bu konuda hiç bir sıkıntı yaşamadım.İstediğim her şekilde yardımcı oldular defalarca arayıp sürekli farklı şekilde isteklerde bulunmama rağmen :)) aynı güler yüz ve hızlı hizmetle yardımcı oldular.
Piyasaya nazaran ucuz ve kaliteli ürünleriyle de beğenimi kazandılar.
Artık www.eczanemizde.com adresi sık kullanılanlar listemin başında yer alıyor.

İnşallah bioderma marka temizleyici ve nemlendiricimizde narin bebek cildimize iyi gelirde bu egzama sıkıntısndan kurtuluruz :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder